VirginiaCare "Advanced"
VirginiaCare "Advanced"
VirginiaCare "Advanced"
VirginiaCare "Advanced"
VirginiaCare "Advanced"
  • Muat gambar menyang pamirsa Galeri, VirginiaCare "Advanced"
  • Muat gambar menyang pamirsa Galeri, VirginiaCare "Advanced"
  • Muat gambar menyang pamirsa Galeri, VirginiaCare "Advanced"
  • Muat gambar menyang pamirsa Galeri, VirginiaCare "Advanced"
  • Muat gambar menyang pamirsa Galeri, VirginiaCare "Advanced"

VirginiaCare "Advanced"

Reguler regane
€ 55.50
Harga jual
€ 55.50
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben 
Tax included.

Selaput dara buatan "Advanced" VirginiaCare (2 pcs.) 100% organik kanthi pitulung sisipan kemasan steril (pinset)

Iki digawe khusus kanggo menehi sampeyan kesempatan kanggo ngonfirmasi prawan liwat bekas getih. Cukup lebokake paling ora udakara 2 jam lan aja nganti 30 menit sadurunge hubungan seksual. Cukup gunakake pinset sing bisa digunakake kanggo dilebokake. Produk VirginiaCare uga ana ing sistem pesenan saka Apotek Jerman terdaftar.

                                                          
Wêdakakêna getih prawan khusus kita padha karo getih nyata!  

Pandhuan penting:

  • Kiriman kasebut wicaksana, tanpa referensi konten, ing kothak pengiriman coklat!
  • Kabeh opsi pembayaran aman! Ora ana referensi produk ing kertu kredit utawa laporan bank sampeyan, lan ora ana sebutan merek VirginiaCare. 



Vorteile:

  • Sederhana, cepet, aman & trep.
  • Ora ana efek samping.
  • Ora beracun.
  • Ora operasi.
  • Ora lara.
  • Ora nganggo jarum.
  • Ora ana bius.
  • Ora ana obat.
  • Ora ana dokter sing ngunjungi.

 

Simpen ing panggonan sing garing.

 

Umur minimal minimal 12 wulan.