Vagina Straffungsgel Revitalize 100
Vagina Straffungsgel Revitalize 100
  • Muat gambar menyang pamirsa Galeri, gel firming Vagina Revitalize 100
  • Muat gambar menyang pamirsa Galeri, gel firming Vagina Revitalize 100

Gel pengetatan Vagina Revitalisasi 100

Reguler regane
€ 34.50
Harga jual
€ 34.50
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben 
Tax included.

Gel pengetasan vagina VirginiaCare REVITALIZE 100 minangka gel khusus sing njamin supaya wilayah intim wanita kasebut kenceng maneh.

Kanthi nggunakake rutin, kulit ing area bawok dadi luwih kenceng lan hubungan seksual dadi luwih kuat. Revitalize 100 minangka gel sing menehi nutrisi, sing digawe khusus kanggo kulit sensitif ing wilayah intim wanita. Vagina krasa kenceng sawise ditrapake lan sampeyan bakal ngalami perasaan perawan.


Kepiye cara kerjane produk?

Olesake gel sing umum ing sekitar tempek lan disebarake kanthi rata ing sekitar tempek lan labia. Tekstur sing nyenengake njamin supaya gel gampang disebar. Komposisi khusus ngemot sawetara ekstrak kembang lan tanduran, kalebu allantoin, calendula lan lidah buaya, ekstrak penyihir hazel lan ekstrak chamomilla. Thanks kanggo nutrisi lan regenerasi bahan aktif, tempek dadi luwih alus lan kenceng. Gel duwe aroma ringan lan cepet digunakke.

Penyihir hazel
(HAMAMELIS VIRGINIANA)
Penyihir hazel iku astringen. Iki nyusut jaringan bengkak lan nyenengake rasa gatel lan iritasi. Kaya tannin alami sing bisa nyuda jaringan sing abuh, bengkak lan ngencengi pori-pori. Penyihir hazel uga ngemot asam galat, sing nduweni sipat antivirus lan antijamur.

 

aloe Vera
(ALOE BARBADENSIS)
Iki minangka bahan sing paling umum lan kondhang amarga sifat anti-inflamasi, antijamur, lan antibakteri kanggo mbantu njaga keseimbangan sehat ing tempek. Iki uga ningkatake regenerasi sel, mula ditemokake ing pirang-pirang produk kecantikan. Regenerasi sel Vagina mbantu revitalisasi lan mulihake kulit sing sehat.

 

Ekstrak kembang Chamomilla Recutita
(MATRICARIA RECUTITA)
Kembang chamomile sing garing ngemot akeh terpenoid lan flavonoid sing nyumbang kanggo obat. Iki nduweni sifat sing tenang lan ndukung lan sumber daya alam sing bisa dianyari. Iki mbantu nambah sifat emolien lan pelembab ing formula kasebut.

 

Allantoin
Allantoin ditemokake ing ekstrak botani saka tanduran comfrey. Iki mbantu ngremehake tembok bawok amarga efek sing migunani kalebu efek pelembab lan keratolitik kanthi nambah isi banyu sel ekstrasel lan nambah eksfoliasi lapisan ndhuwur sel kulit mati. Meningkatake kelancaran kulit lan panyebaran sel nyengkuyung penyembuhan luka, mula efek sing tenang, nyenengake lan nglindhungi kulit.

 

Lenga peppermint
Peppermint dianggep minangka astringen, antiseptik, emetik, lan stimulan. Suplemen peppermint topikal digunakake kanggo nyuda rasa gatel lan ngilangi iritasi lan inflamasi. Antiseptik, antibakteri, antijamur lan antimikroba nyegah infeksi jamur saka Candida. Kram sing lara lan mual disebabake amarga suwe bisa lega amarga wis mbantu. Peppermint bisa digunakake minangka santai otot banjur nyuda rasa sakit nalika kram. Minyak peppermint sing diencerke banyu bisa digunakake minangka deterjen umbah-umbah kanggo ngatasi masalah kulit kayata ruam lan kulit garing. Infeksi, gatel, ruam alergi, lan infeksi bakteri kabeh wis diatasi karo peppermint lan mbantu njaga kesehatan bawok sing seimbang.

Pandhuan penting:

  • Kiriman kasebut wicaksana, tanpa referensi konten, ing kothak pengiriman coklat!
  • Kabeh opsi pembayaran aman! Ora ana referensi produk ing kertu kredit utawa laporan bank sampeyan, lan ora ana sebutan merek VirginiaCare. 

Keuntungan Revitalize100:

  • ngencengi lawang bawok
  • nyuda kerut kulit
  • bisa digunakake minangka pelumas
  • bisa digunakake kanthi aman nganggo kondom
  • digawe saka 100% bahan alami
  • Uga cocog kanggo perawatan bawok sawise meteng

 

Konten 60ml: