Syarat-syarat layanan

überblick
Situs web iki dioperasikake dening VC-Secret. Saindhenging situs web, istilah "kita", "kita" lan "kita" nuduhake VC-Secret. VC-Secret nawakake situs web iki kalebu kabeh informasi, alat lan layanan sing kasedhiya ing situs web iki kanggo sampeyan minangka pangguna, yen sampeyan nampa kabeh kahanan, pandhuan lan kabar sing didhaptar ing kene.

Nalika ngunjungi situs web lan / utawa tuku soko saka kita, sampeyan melu "Layanan" lan sampeyan setuju bakal tundhuk karo syarat lan katrangan ing ngisor iki ("Katemtuan Panggunaan", "Syarat"), kalebu syarat-syarat tambahan iki lan kahanan sing dirujuk ing kene lan / utawa kasedhiya liwat hyperlink. Syarat Panggunaan iki ditrapake kanggo kabeh pangguna situs web kalebu, nanging ora diwatesi, pangguna sing browser, vendor, pelanggan, vendor lan / utawa kontributor konten.

Waca syarat panggunaan kasebut kanthi tliti sadurunge ngakses utawa nggunakake situs web. Kanthi ngakses utawa nggunakake bagean situs web, sampeyan setuju bakal tundhuk karo katemtuan panggunaan kasebut. Yen sampeyan ora setuju karo kabeh katemtuan Perjanjian iki, sampeyan ora bisa ngakses situs web utawa nggunakake layanan apa wae. Yen Katemtuan Panggunaan iki dianggep minangka tawaran, ditampa kanthi nyata winates ing Katentuan Pangginaan supados langkung.

Fitur utawa alat anyar sing ditambahake ing toko saiki uga tundhuk karo katemtuan panggunaan. Sampeyan bisa ndeleng versi paling anyar saka istilah panggunaan kapan wae ing kaca iki. Kita duwe hak kanggo nganyari, ngganti utawa ngganti bagean saka Katemtuan Panggunaan iki kanthi ngirim update lan / utawa pangowahan ing situs web. Tanggung jawab sampeyan mriksa kaca iki kanthi rutin kanggo ngganti. Panggunaan utawa akses terus menyang situs web sawise dikirim dikirim bakal dianggep sampeyan nampa pangowahan kasebut.

Toko kita dadi tuan rumah ing Shopify Inc. Dheweke nyedhiyakake platform e-commerce online sing bisa digunakake kanggo adol produk lan layanan kanggo sampeyan.

Bagean 1 - Kahanan Simpenan ONLINE
Kanthi sarujuk karo Katentuan Pangginaan supados Iki, sampeyan nuduhake manawa sampeyan wis umur utawa mayoritas ing negara utawa propinsi lan sampeyan wis menehi idin kanggo ngidini salah sawijining tanggungan suntingan nggunakake situs web iki kanggo digunakake.
Sampeyan ora bisa nggunakake produk kanggo tujuan ilegal utawa ora sah, uga ora nglanggar undang-undang (kalebu, nanging ora winates, undang-undang hak cipta) ing yurisdiksi nalika nggunakake layanan kasebut.
Sampeyan ora ngirim ngirim cacing, virus utawa kode sing asipat rusak.
Pelanggaran utawa pelanggaran samubarang Katemtuan bakal nyebabake mandheg layanan sampeyan langsung.

BAGIAN 2 - Kahanan Umum
Kita duwe hak nolak layanan sawayah-wayah amarga ana alesan.
Sampeyan ngerti manawa konten sampeyan (tanpa informasi kertu kredit) bisa ditularake tanpa enkripsi lan (a) kalebu transmisi liwat macem-macem jaringan; lan (b) pangowahan kanggo adaptasi karo syarat teknis nalika nyambung jaringan utawa piranti. Informasi kertu kredit mesthi dienkripsi nalika ditularake liwat jaringan.
Sampeyan setuju ora ngasilake, duplikat, nyalin bagean Layanan, panggunaan Layanan utawa akses menyang Layanan utawa kontak ing situs web sing diwenehake Layanan tanpa idin tinulis saka kita, kanggo adol, adol maneh utawa digunakake.
Judhul sing digunakake ing Perjanjian iki kalebu mung kanggo penak lan ora bakal matesi utawa mengaruhi Ketentuan iki.

BAGIAN 3 - AKURASI, NGAPAK, lan KETENTUAN INFORMASI
Kita ora tanggung jawab yen informasi sing disedhiyakake ing situs web iki salah, lengkap utawa anyar. Materi ing situs web iki mung kanggo informasi umum lan ora kudu dipercaya utawa digunakake minangka siji-sijine dhasar kanggo njupuk keputusan tanpa konsultasi karo sumber informasi utama, luwih akurat, lengkap, utawa luwih tepat wektu. Sampeyan dipercaya karo materi ing situs web iki kanthi risiko dhewe.
Situs iki bisa ngemot informasi sejarah tartamtu. Informasi sejarah ora mesthi saiki lan mung kanggo referensi. Kita duwe hak ngowahi konten situs web iki kapan wae, nanging ora wajib nganyari informasi apa wae ing situs web kasebut. Sampeyan setuju manawa dadi tanggung jawab ngawasi pangowahan ing situs web.

Bagean 4 - Owah-owahan kanggo layanan lan rega
Regane produk bisa diganti tanpa kabar.
Kita duwe hak kanggo ngganti utawa nyetop layanan (utawa bagean utawa konten kasebut) kapan wae tanpa ana kabar sadurunge.
Kita ora tanggung jawab marang sampeyan utawa pihak katelu kanggo pangowahan, pangowahan rega, suspensi utawa mungkasi layanan kasebut.

Bagean 5 - PRODUK UTAWA LAYANAN (yen ditrapake)
Produk utawa layanan tartamtu mung kasedhiya online liwat situs web. Produk utawa layanan kasebut bisa uga jumlah winates lan mung bisa dibalekake utawa diijolake miturut kabijakan bali.
Kita wis ngupayakake ngasilake kanthi akurat warna lan gambar produk sing katon ing t