Kebijakan privasi

Kebijakan Privasi iki nggambarake cara vc-secret.myshopify.com ("Situs" utawa "kita") nglumpukake, nggunakake, lan nuduhake informasi pribadi nalika sampeyan ngunjungi utawa tuku saka Situs kasebut.

Ngumpulake informasi pribadi
Nalika ngunjungi situs, kita nglumpukake informasi tartamtu babagan piranti, interaksi karo situs, lan informasi sing dibutuhake kanggo proses tuku. Kita uga bisa nglumpukake informasi tambahan nalika ngubungi dhukungan pelanggan. Ing Kebijakan Privasi iki, kita ngrujuk kabeh informasi sing bisa ngenali kanthi unik marang individu (kalebu informasi ing ngisor iki) minangka "informasi pribadi". Mangga deleng dhaptar ing ngisor iki kanggo informasi lengkap babagan informasi pribadi sing dikumpulake lan apa sebabe.

Informasi piranti

Conto informasi pribadi sing dikoleksi: versi browser web, alamat IP, zona wektu, informasi cookie, situs web utawa produk sing sampeyan deleng, istilah telusuran lan cara sampeyan komunikasi karo situs web kasebut.
Tujuan koleksi: Muat situs sing pas kanggo sampeyan lan nganakake analisis panggunaan situs kanggo ngoptimalake situs kita.
Sumber koleksi: Diklumpukake kanthi otomatis nalika sampeyan ngakses situs web nggunakake cookie, file log, beacon web, tag utawa piksel [ADD UTAWA SUBJEK TEKNOLOGI TRACKING LAIN DIGUNAKAN].
Pengungkapan Bisnis: Dituduhake menyang Prosesor Kita Shopify [Nambah bakul liyane karo wong sing nuduhake informasi iki].
Informasi Pesenan

Conto informasi pribadi sing dikoleksi: jeneng, alamat tagihan, alamat pengiriman, informasi pembayaran (kalebu nomer kertu kredit [GAMPANG GAMPANG ING Tipe PEMBAYARAN LAIN]), alamat email, lan nomer telpon.
Tujuan koleksi: Kanggo nyedhiyakake produk utawa layanan kanggo ngrampungake kontrak, ngolah informasi pembayaran, ngatur pengiriman lan nyedhiyakake invoice lan / utawa konfirmasi pesenan, komunikasi karo sampeyan, mriksa pesenan babagan kemungkinan risiko utawa penipuan; lan yen cocog karo preferensi sing wis sampeyan wenehake karo kami, wenehi informasi utawa pariwara babagan produk utawa layanan kasebut.
Sumber koleksi: Dikumpulake dening sampeyan.
Pengungkapan Bisnis: Bagekake karo Prosesor Toko [NAMBAH PENJUAL LAIN KANGGO Nuduhake INFORMASI INI. CHANNEL SALES EG, GATE PEMBAYARAN, APLIKASI PENGIRIMAN lan APLIKASI].
Informasi dhukungan pelanggan

Tuladha data pribadi sing diklumpukake: [Ganti INFORMASI ing ndhuwur utawa INFORMASI TAMBAHAN tambahan]
Tujuan koleksi: layanan pelanggan.
Sumber koleksi: Dikumpulake dening sampeyan.
Pengungkapan Bisnis: [NAMBAH SETIAP PENJUAL DIGUNAKAN KANGGO BANTUAN PELAYAN]
[INFORMASI INFORMASI LAIN sing KOLEKSI: DATA OFFLINE, DATA MARKETING PEMBELIAN / DAFTAR]

[ING INSTERSI IKI IKI IKI WIS WISATA]

Bocah cilik
Situs web iki ora ditujokake kanggo wong sing umuré [INSERT AGE]. Kita ora sengaja nglumpukake informasi pribadi saka bocah. Yen sampeyan minangka wong tuwa utawa wali sing sah lan sampeyan yakin manawa anak wis menehi informasi pribadi, hubungi kami ing alamat ing ngisor iki kanggo njaluk pambusakan.

Pengungkapan informasi pribadi
Kita nuduhake data pribadi karo panyedhiya layanan kanggo mbantu nyedhiyakake layanan lan memenuhi kontrak karo sampeyan, kaya sing dijelasake ing ndhuwur. Contone:

Kita nggunakake Shopify kanggo mbukak toko online. Sampeyan bisa nemokake informasi luwih lengkap babagan cara Shopify nggunakake data pribadi ing kene: https://www.shopify.com/legal/privacy.
Kita bisa nuduhake informasi pribadhi sampeyan kanggo netepi undang-undang lan peraturan sing ditrapake, kanggo nanggapi pengadilan, surat telusuran, utawa panjaluk sing sah kanggo informasi sing ditampa, utawa kanggo nglindhungi hak-hak kita.
[INFORMASI ING INSTAL PROVIDER LAYANAN LAIN]
[KANGGO BAGIAN ING NGISI Nalika NGGUNAKAN CARANYA UTAWA IKLAN]

Pariwara prilaku
Kaya sing wis diandharake ing ndhuwur, kita nggunakake informasi pribadi kanggo nyedhiyakake pariwara sing ditargetake utawa komunikasi pemasaran sing dipercaya bisa narik minat sampeyan. Contone:

[INSERT Yen DIKAPAK]] Kita nggunakake Google Analytics kanggo ngerti kepiye para pangguna nggunakake situs web kasebut. Informasi luwih lengkap babagan panggunaan data pribadi dening Google bisa ditemokake ing kene: https://policies.google.com/privacy?hl=de. Sampeyan uga bisa mateni Google Analytics ing kene: https://tools.google.com/ dlpage / gaoptout.
[ING ING KANGGO NGGUNAKAN APLIKASI PEMARKAT PIHAK KETIGA KANGGO INFORMASI TENTANG AKTIVITAS PEMBELI ON WEBSITE ANDA] Kita nuduhake informasi babagan panggunaan situs web, tuku lan interaksi karo iklan ing situs web liyane karo mitra pariwara. Kita nglumpukake lan nuduhake sawetara informasi iki kanthi langsung karo mitra pariwara lan ing sawetara kasus nggunakake cookie utawa teknologi sing padha (sing sampeyan idin saka lokasi sampeyan).
[Lebokake layanan pariwara liyane sing digunakake]
Kanggo informasi luwih lengkap babagan pariwara sing ditarget, waca kaca pelatihan Inisiatif Jaringan Pariwara ("NAI") ing http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.