privasi mbalekaken

Kita duwe kabijakan bali 30 dina, tegese sampeyan kudu 30 dina sawise nampa item kanggo njaluk bali.

Supaya bisa entuk bali, barang sampeyan kudu ana ing kahanan sing padha kaya nalika sampeyan nampa, tanpa riasan utawa ora digunakake, kanthi tag lan ing kemasan asli. Sampeyan uga kudu resi utawa bukti tuku.

Kanggo miwiti bali, sampeyan bisa ngubungi kita ing virginiacare.secret@gmail.com. Yen bali ditampa, kita bakal menehi label bali lan instruksi babagan cara ngirim lan ngirim paket sampeyan ing endi. Barang sing bali maneh tanpa bali ora bakal ditampa.

Yen sampeyan duwe pitakon, sampeyan bisa ngubungi kita kapan wae ing virginiacare.secret@gmail.com.


Rusak lan masalah
Mangga priksa maneh pesenan sampeyan nalika nampa lan hubungi langsung yen barang kasebut rusak, rusak, utawa yen sampeyan nampa barang sing salah supaya kita bisa ngevaluasi lan ngrampungake masalah kasebut.


Pangecualian / pakai
Jinis barang tartamtu ora bisa dibalekake, kayata: B. Barang sing bisa rusak (kayata panganan, kembang utawa tanduran), produk khusus (kayata pesenan khusus utawa barang sing dipersonalisasi), lan produk perawatan pribadi (kayata produk kecantikan). Kita uga ora nampa bali kanggo bahan sing mbebayani, cairan utawa gas sing gampang kobong. Hubungi kita yen sampeyan duwe pitakon utawa uneg-uneg babagan item sampeyan.

Sayange, kita ora bisa nampa bali barang utawa kertu hadiah.


Tukaran
Cara paling cepet kanggo mesthekake yen sampeyan entuk apa sing dikarepake yaiku mbalekake barang sing diduweni. Sawise bali ditampa, sampeyan bakal tuku sing kapisah kanggo item anyar.


Pengembalian dana
Kita bakal ngabari yen wis nampa lan mriksa bali lan menehi ngerti apa pengembalian dana wis disetujoni utawa ora. Yen disetujoni, cara pembayaran asli sampeyan bakal dibalekake kanthi otomatis. Elinga yen butuh sawetara wektu kanggo bank utawa perusahaan kertu kredit kanggo proses lan ngirim pengembalian dana.